Utbildningspaket Sjömat 1.0 & Sjömat 2.0
Upptäck ett unikt utbildningspaket i samarbete mellan Restaurangakademien och Sjömatsfrämjandet. Kurserna kombinerar teori med praktisk matlagning.
I Sjömat 1.0 fokuserar vi på hållbarhet, artkännedom, näring, hygien och smak. Ni får uppleva en unik smakprovning av olika arter, tillagade på flera sätt.
I Sjömat 2.0 ges en fördjupning i slakt, styckning, filéa, matlagningslaborationer och praktisk matlagningskemi.
Sjömat 1.0 och Sjömat 2.0 kan också bokas som separata utbildningar.
Sjömatsutbildning Sjömat 1.0 + Sjömat 2.0
Datum: Sjömat 1.0 den 2/4 kl 12:00 – 16:00 och 3/4 kl. 09:00 – 14:00 samt Sjömat 2.0 den 13/5 kl. 09:00 – 16:00
Plats: Restaurangakademien, Stockholm
Pris: 7645 kr inkl. moms. 6116 kr exkl. moms.
Boka: Bokas via Restaurangakademien