Utbildningar
Vi erbjuder följande utbildningar med fokus på sjömat - NYA DATUM HÖSTEN 2024!
Klicka in på respektive utbildning för att finna aktuella datum.
Grundläggande livsmedelshygien: För dig som söker grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelskunskap. En utbildning med särskilt fokus på hantering och kunskap om sjömat.
Introduktion livsmedelshygien: För dig som ska arbeta med sjömat och saknar utbildning i livsmedelshygien. Lämplig för säsongspersonal och visstidsanställda.
Introduktion livsmedelskunskap: För dig som ska arbeta med sjömat och tidigare har gått utbildning i livsmedelshygien. Lämplig för säsongspersonal och visstidsanställda.
HACCP-utbildning: För dig som vill förbättra dina kunskaper inom livsmedelssäkerhet och HACCP-system anpassat för hantering av sjömat. Du har förkunskaper som motsvarar vår kurs i Grundläggande livsmedelshygien..
Märkningsutbildning: För dig som ska arbeta med märkning av sjömat och vill ha grundläggande kunskaper inom märkning och presentation med särskilt fokus på sjömat och produkter därav.
Märkning av sjömat: För dig som arbetat med märkning tidigare och vill ha särskilt fokus på märkning av sjömat och produkter därav.
Du kan även boka kurserna för ditt företag.
KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OCH BOKNING
Inspirationsdag - Fokus sjömat
Vi skräddarsyr en inspirerande utbildningsdag för er där vi kan diskutera allt från livsmedelskunskap och tillagningstekniker till hälsa och nutrition, spårbarhet och märkning, hygien samt vanliga frågor och svar inom sjömatens värld. Vi anpassar oss efter era behov och kan inkludera praktiska moment där ni får laga och njuta av färsk fisk och skaldjur.
Flexibla mötesplatser: Vi kan hålla inspirationsdagen hos er, på vårt utbildningscenter i Göteborgs fiskhamn eller på en annan lämplig plats enligt era önskemål, till exempel under en konferensdag eller workshop.
Pris efter offert.