Utbildningar
Vi erbjuder utbildningar med fokus på sjömat. Klicka in på respektive utbildning för att finna aktuella datum.
Grundläggande livsmedelshygien: För dig som söker grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelskunskap. En utbildning med särskilt fokus på hantering och kunskap om sjömat.
Introduktion livsmedelshygien: MER INFO INOM KORT! Lämplig för säsongspersonal och visstidsanställda.
HACCP-utbildning: För dig som vill förbättra dina kunskaper inom livsmedelssäkerhet och HACCP-system anpassat för hantering av sjömat. Du har förkunskaper som motsvarar vår kurs i Grundläggande livsmedelshygien..
Märkning & presentation: För dig som ska arbeta med märkning av sjömat och vill ha grundläggande kunskaper inom märkning och presentation med särskilt fokus på sjömat och produkter därav.
Du kan även boka kurserna för ditt företag.
KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OCH BOKNING
Utbildningspaket Sjömat 1.0 & Sjömat 2.0
Upptäck ett unikt utbildningspaket i samarbete mellan Restaurangakademien och Sjömatsfrämjandet. Kurserna kombinerar teori med praktisk matlagning.
Inspirationsdag - Fokus sjömat
Vi skräddarsyr en inspirerande utbildningsdag för er där vi kan diskutera allt från livsmedelskunskap och tillagningstekniker till hälsa och nutrition, spårbarhet och märkning, hygien samt vanliga frågor och svar inom sjömatens värld. Vi anpassar oss efter era behov och kan inkludera praktiska moment där ni får laga och njuta av färsk fisk och skaldjur.
Flexibla mötesplatser: Vi kan hålla inspirationsdagen hos er, på vårt utbildningscenter i Göteborgs fiskhamn eller på en annan lämplig plats enligt era önskemål, till exempel under en konferensdag eller workshop.
Pris efter offert.