Grundläggande livsmedelshygien med fokus på sjömat
Arbetar du med sjömat och vill förbättra dina kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelskunskap? Delta i vår kurs och lär dig att hantera sjömat på ett säkert sätt baserat på branschens bästa praxis. Du kan även boka kursen för ditt företag.
Våra utbildningar är till för branschen och en klar bonus av att välja en utbildning genom oss är att du får möta branschkollegor att nätverka och ha erfarenhetsutbyten med. Kanske är det just här du möter en framtida kollega, arbetsgivare, kund eller leverantör!
DATUM 2025 - KOMMER INOM KORT!
2 halvdagar: DDMMÅÅ på utbildningscentret. Frukost, fika och kursintyg ingår, ange ev. allergier/intoleranser vid anmälan.
Omfattning: Två halvdagar (kl 07:00 - 12:00).
Förkunskaper: Det krävs inga förkunskaper.
Plats: Utbildningscentret, Pirhus 1, Göteborgs Fiskhamn eller hos er eller på överenskommen plats.
Pris per deltagare (2024): 1950 kr ex. moms (20 % rabatt vid två eller fler deltagare från samma företag)
Pris per grupp (2024): från 7800 kr ex. moms (för grupper om minst 5-15 deltagare)
Anmälan/frågor: Maila din anmälan till Anne Hamnebo, utbildningsansvarig
Kursinnehåll:
Del 1 - Livsmedelshygien och livsmedelskunskap ur ett sjömatsperspektiv:
- Introduktion till livsmedelshygien och lagstiftning
- Faror i livsmedel
- Livsmedelskunskap sjömat
- Introduktion till livsmedelssäkerhet och livsmedelsbedrägerier
Del 2: Sjömatsindustrin ur ett livsmedelssäkerhets perspektiv:
- Repetition av innehåll från del 1
- Grundförutsättningar och introduktion till HACCP
- Introduktion till märkning & presentation
- Spårbarhet och återkallelse
- Egenkontroll och offentlig kontroll
Vi varvar teoretiska och praktiska moment. Kursintyg utfärdas efter godkänt prov.
Besöksadress: Pirhus 1, 414 51 Göteborg
Tillgänglighet: Gallerramp, hiss och RWC.