Grundläggande livsmedelshygien med fokus på sjömat
Arbetar du med sjömat och vill förbättra dina kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelskunskap? Delta i vår kurs och lär dig att hantera sjömat på ett säkert sätt. Du kan även boka kursen för ditt företag.
Våra utbildningar är till för branschen och en klar bonus av att välja en utbildning genom oss är att du får möta branschkollegor att nätverka och ha erfarenhetsutbyten med. Kanske är det just här du möter en framtida kollega, arbetsgivare, kund eller leverantör!
DATUM 2025 (Går även att boka separat för företag)
2 halvdagar: Måndagarna 17 och 24 mars. Frukost, fika och kursintyg ingår, ange ev. allergier/intoleranser vid anmälan.
Omfattning: Två halvdagar (kl 07:00 - 12:00).
Förkunskaper: Det krävs inga förkunskaper.
Plats: Utbildningscentret, Pirhus 1, Göteborgs Fiskhamn eller hos er eller på överenskommen plats.
Pris per deltagare: 2050 kr ex. moms (20 % rabatt vid två eller fler deltagare från samma företag)
Pris per grupp: från 8200 kr ex. moms (för grupper om minst 5-15 deltagare)
Besöksadress: Pirhus 1, 414 51 Göteborg
Tillgänglighetsinformation: Gallerramp, hiss och RWC.