Grundläggande livsmedelshygien med fokus på sjömat

Arbetar du med sjömat och vill förbättra dina kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelskunskap? Delta i vår kurs och lär dig att hantera sjömat på ett säkert sätt med hög kvalitet, baserat på branschens bästa praxis. Du kan även boka kursen för ditt företag.

DATUM HÖSTEN 2024 
2 halvdagar: Måndagarna 2 och 9 september på utbildningscentret

Omfattning: Heldag eller två halvdagar​ 
(Vi erbjuder även en guidad tur på Göteborgs fiskauktion med start kl. 07:00 i samband med utbildningen på vårt utbildningscenter. Ange intresse vid anmälan.) ​

Förkunskaper: Det krävs inga förkunskaper.

Plats: Utbildningscentret, Pirhus 1, Göteborgs Fiskhamn eller hos er eller på överenskommen plats.

Pris:
Per deltagare: 1950 kr ex. moms (20 % rabatt vid två eller fler deltagare från samma företag)
Per grupp:  från 7800 kr ex. moms (för grupper om minst 5-15 deltagare)

Anmälan: Maila din anmälan till Anne Hamnebo, utbildningsansvarig

Kursinnehåll:​
Del 1 - Livsmedelshygien ur ett sjömatsperspektiv:

  • Introduktion till livsmedelshygien och sjömat
  • Risker och faror
  • Grundförutsättningar och egenkontroll
  • Offentlig kontroll och lagstiftning

Del 2: Livsmedelskunskap om sjömat från ett livsmedelshygieniskt perspektiv:

  • Repetition om livsmedelshygien och sjömat
  • Livsmedelskunskap sjömat - kvalitet och säkerhet
  • Märkning och spårbarhet av sjömat

Vi varvar teoretiska och praktiska moment. Diplom utfärdas efter godkänt prov.

SKICKA IN DIN DELTAGARANMÄLAN / KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

För era säsongsanställda, visstidsanställda eller övriga som behöver fräscha upp sina kunskaper erbjuder vi flexibilitet att välja att delta i någon av delarna i vår ordinarie kurs Grundläggande livsmedelshygien med fokus på sjömat när den erbjuds. Den första delen av kursen fokuserar mer på livsmedelshygien ur ett sjömatsperspektiv, medan den andra delen inriktar sig mer på livsmedelskunskap om sjömat från ett livsmedelshygieniskt perspektiv. För att gå den andra delen krävs förkunskaper som motsvarar utbildning i grundläggande livsmedelshygien. Pris: 975 kr ex. moms.

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.