Sjömat 2.0
Upptäck ett unikt utbildningspaket i samarbete mellan Restaurangakademien och Sjömatsfrämjandet. Kursen kombinerar teori med praktisk matlagning.
Utbildningen kan bokas som ett paket tillsammans med Sjömat 1.0 eller som enskild kurs.
I Sjömat 2.0 ges en fördjupning i slakt, styckning, filéa, matlagningslaborationer och praktisk matlagningskemi.
Sjömat 2 – sjömatsteknik och matlagningslaborationer
Kunskap om olika slakt, styckning och fileings metoder
Praktisk matlagningskemi
Kökslaborationer om hur fisk, skaldjur och alger fungerar vid matlagning
Vi fördjupar oss inom olika matlagningsfenomen som Maillard, emulsion, osmos etc.
Tider: Heldag 13/5 kl. 09:00-16:00
Övrigt: Måltider, fika, kursmaterial ingår i priset.
Datum: Sjömat 2.0 den 13/5 kl. 09:00 – 16:00
Plats: Restaurangakademien Stockholm
Pris: 4498 kr inkl. moms. 3598 kr exkl. moms.
Boka: Bokas via Restaurangakademien