Sjömat 1.0
Upptäck ett unikt utbildningspaket i samarbete mellan Restaurangakademien och Sjömatsfrämjandet. Kursen sträcker sig över två dagar och kombinerar teori med praktisk matlagning.
I 1.0 fokuserar vi på hållbarhet, artkännedom, näring, hygien och smak. Ni får uppleva en unik smakprovning av olika arter, tillagade på flera sätt. Du kan boka denna kurs som ett paket tillsammans med Sjömat 2.0 eller som separat kurs.
Sjömat 1 – hållbarhet, artkännedom och smak
En introduktion till sjömat
Vad är hållbart fiske?
Vad är utveckling framåt för ett mer hållbart?
Artkännedom, säsong och smak
Grunderna inom näring och hygien
Tasting, sensorisk provning av sjömat, fisk, skaldjur och alger tillagat med olika metoder och temperaturer.
Övrigt: Dag 1 inleds med lunch och dag 2 avslutas med lunch.
Måltider, fika, kursmaterial ingår i priset.
Datum: 5/2-2025 kl. 9.00 + 6/2-2025 kl. 16.00
Plats: Restaurangakademien Stockholm
Pris: 4498 kr inkl. moms. 3598 kr exkl. moms.
Boka: Bokas via Restaurangakademien