Pocherad sik i räkcouscous med saffranscreme

GÖR SÅ HÄR:
Koka upp buljongen, lägg i fisken och sjud ca 5 minuter.
Tag upp fisken och håll den varm.
Koka upp fiskspad, lägg ner couscousgrynen och rör om.
Tag kastrullen från plattan och lägg på ett lock.
Låt stå och svälla i ca 10 minuter.
Fräs rödlök, spenat och paprika i fett.
Vänd ner fräset, räkor och fisken i couscousen.
Smaka av med salt och peppar.
Saffranscrème:
Blanda ingredienserna till crèmen.
Smaka av med salt och peppar.
Späd eventuellt med lite vatten.
Servera fisk- och räkcouscousen med saffranscrème.
INGREDIENSER
4 portioner
600 g sik, kungsfisk, regnbågslax, öring eller röding
5 dl grönsaksbuljong
5 dl couscous
1 rödlök, i klyftor
125 g bladspenat, urkramad, grovhackad
1 röd paprika, strimlad
2 tsk smör eller margarin
150 g skalade räkor
salt och peppar
Saffranscrème
2 dl crème fraiche
1 pkt saffran, 0,5 g
1 krm salt
1 krm nymald peppar