
Yoghurtmarinad
Yoghurtmarinad 1/2 apelsin, rivet skal 2 hackade vitlöksklyftor 1/2 msk kikkomansoya 2 msk neutral olja 1 dl matlagningsyoghurt hackad färsk... Läs mer
Yoghurtmarinad 1/2 apelsin, rivet skal 2 hackade vitlöksklyftor 1/2 msk kikkomansoya 2 msk neutral olja 1 dl matlagningsyoghurt hackad färsk... Läs mer
Istället för portionsbitar kan man grilla t ex en stor halv lax. Lägg fiskhalvan med skinnet mot gallret och krydda... Läs mer
Gör så här Makrill Rensa och byxa makrillarna. Salta och peppra filéerna och halstra i het panna med lite olja... Läs mer
Stöt senapsfröna i en mortel och blanda med salt och de båda pepparsorterna. Klappa in kryddblandningen på laxbitarna. Sallad: halvera... Läs mer
Gör så här Blanda alla ingredienserna till såsen och smaka av socker och saltbalansen. Sätt ugnen på 150 grader och... Läs mer
Avokadocréme Gröp ur avokados och mosa. Pressa i vitlöken och tillsätt salt och citronjuice. Pepparrotsdressing Blanda alla ingredienser Stek halloumiosten. ... Läs mer
Gör så här Hacka persiljan och vitlöken. Smält smöret och blanda vitlök, persilja, citronsaft, kryddor och riven parmesanost. Häll upp... Läs mer
Gör så här Öppna blåmusslor knackas mot köksbänken. Är de levande sluter sig skalet, är de döda ska de kasseras.... Läs mer
Gör så här Kokta fiskbullar Smaksättare till färsen, 1/2 dl finhackad lättbrynt purjolök 2 msk hackad gräslök 1/2 krm cayennepeppar... Läs mer
Ingredienser 4 portioner 8 rödspättafiléer eller annan plattfisk 1 dl ströbröd 1 knippa persilja 1 citron, rivet skal 1 vitlöksklyfta,... Läs mer
Gör så här Sätt ugnen på 175ºC. Mixa samman kronärtskocksbottnarna, vitlök, sardeller, crème fraiche och timjan. Smaka av med salt... Läs mer
Gör så här Dela fisken i fyra portionsbitar och krydda med salt och peppar. Hacka nötterna. Pensla fisken med mangochutney,... Läs mer