Italiensk spätta

GÖR SÅ HÄR:
Lägg upp fiskfiléerna på en skärbräda med skinnsidan upp.
Fördela olivmixen på filéerna och rulla ihop.
Lägg fisken med skarven nedåt, i en ugnsfast form.
Koka upp tomaterna och vattnet samt fiskbuljongtärningen.
Häll såsen på filéerna eller runt om.
Blanda 2 msk ströbröd samt 1 msk salladskrydda.
Strö blandningen över fiskfiléerna.
Tillaga i ugn på 200° i ca 12 minuter eller tills innertemperaturen på fisken är 52°.
För en festlig servering; trä oliver på spett och tryck ner i filéerna.
Servera med bandspagetti eller annan pasta.
INGREDIENSER
4 portioner
600g rödspättafilé eller annan plattfisk
1 burk Zeta olivmix med kapris
ca 500 g passerade tomater
1 fiskbuljongtärning
1 dl vatten
1 msk Italiensk salladskrydda
ströbröd
1 liten burk urkärnade oliver
grillspett i trä, en till varje filé
bandspagetti