Nytt nummer av Svensk Fisknäring – TEMA: Matupplevelser

En matupplevelse ska skänka tillfredställelse, njutning och mening i tillvaron.
Smak handlar om mer än det vi upplever med våra sinnen. Det bygger också på erfarenheter från den omgivning vi vistas eller vistats i tidigare. Genom maten kan vi markera vår kulturella klass och sociala status. En matupplevelse kan tolkas olika personer emellan.

Vi har skapat ett helt nummer kring temat:

  • Följ med till Fäviken i Jämtland
  • Sammanslagning bildar nytt Fiskbranschens Riksförbund
  • Makrillen tas bort från rött ljus
  • Säsong påverkar fiskens kvalitet

…och mycket mer!

Klicka på länken nedan för den digitala tidningen.

Svensk Fisknäring nr 3 2019. Tema: Matupplevelser

Svensk Fisknäring nr 2 2019. Tema: Fryst

Svensk Fisknäring nr 1 2019. Tema: Lax

Svensk Fisknäring nr 4 2018. Tema: Spårbarhet

Svensk Fisknäring nr 3 2018. Tema: Valår

Svensk Fisknäring nr 2 2018. Tema: Vattenbruk

Svensk Fisknäring nr 1 2018. Tema: Fiskens väg

Svensk Fisknäring nr 3 2017. Tema: Sill

Svensk Fisknäring nr 2 2017. Tema: Skaldjur

Svensk Fisknäring nr 1 2017. Tema: Hållbar produktion