Nytt nummer av Svensk Fisknäring – TEMA: Matupplevelser

En matupplevelse ska skänka tillfredställelse, njutning och mening i tillvaron.
Smak handlar om mer än det vi upplever med våra sinnen. Det bygger också på erfarenheter från den omgivning vi vistas eller vistats i tidigare. Genom maten kan vi markera vår kulturella klass och sociala status. En matupplevelse kan tolkas olika personer emellan.
Vi har skapat ett helt nummer kring temat:
- Följ med till Fäviken i Jämtland
- Sammanslagning bildar nytt Fiskbranschens Riksförbund
- Makrillen tas bort från rött ljus
- Säsong påverkar fiskens kvalitet
…och mycket mer!
Klicka på länken nedan för den digitala tidningen.
Svensk Fisknäring nr 3 2019. Tema: Matupplevelser
Svensk Fisknäring nr 2 2019. Tema: Fryst
Svensk Fisknäring nr 1 2019. Tema: Lax
Svensk Fisknäring nr 4 2018. Tema: Spårbarhet
Svensk Fisknäring nr 3 2018. Tema: Valår
Svensk Fisknäring nr 2 2018. Tema: Vattenbruk
Svensk Fisknäring nr 1 2018. Tema: Fiskens väg
Svensk Fisknäring nr 3 2017. Tema: Sill
Svensk Fisknäring nr 2 2017. Tema: Skaldjur
Svensk Fisknäring nr 1 2017. Tema: Hållbar produktion