
Litet kräft- och schalottenlökspett med papayasalsa och ingefärasås.
Gör så här Papayasalsa Dela gurkan på längden och skrapa bort kärnhuset med en sked. Skär... Läs mer
Gör så här Papayasalsa Dela gurkan på längden och skrapa bort kärnhuset med en sked. Skär... Läs mer
Gör så här Skölj salladen och låt den rinna av väl. Bryt stjärtarna av kräftorna, skala dem och tag bort... Läs mer
Lägg allt i ett lager i dubbel aluminiumfolie. Vik ihop, lägg på grillen i 20-30 minuter. Skaka runt efter 10... Läs mer
Skär allt i grova bitar eller klyftor. Trä på spett. Pensla under hela grillningen med vitlöksolja.
Mixa i matberedare till slät kräm. Krydda med din favotitört eller lök.
Rör ihop och låt dra i 15 minuter.
Rör ihop, låt stå i ca 15 minuter.
Penslas på i omgångar efter att fisken vänts på grillen.
Pensla på tunti omgångar i slutet av grillningen.
Penslas på i omgångar efter att fisken vänts på grillen.
Rör ihop. Gott till magrare fiskar och skaldjur. Marinera ca 10 minuter före grillning. Torka av överflödig marinad. Pensla på... Läs mer
Tomatmarinad 2 msk tomatpuré 1 msk chilisås 1 msk kikkomansoya 1 vitlöksklyfta, hackad 1/2 dl neutral olja Rör ihop. Passar... Läs mer