Kalendarium

28 september 2016
Seminarium; Rätt temperatur vid transport och lagring.
9.00-12-30, Näringslivets Hus, Storgatan 19, Östermalm, Stockholm.
Anmälan till fredrik@frystkyldmat.se

 

Studiebesök i fiskhamnen

Är du intresserad av att besöka auktionen en tidig morgon, eller har du kanske personal eller kunder som inte varit på besök på auktionen? Under en morgon i fiskhamnen får man en guidad tur inne på auktionen, vi pratar om dagens fångst och om hur auktionen går till. Därefter går vi över till utbildningscentret för kaffe/te och en presentation av fiskhamnen och dess aktörer. Pris: 85 kr (barn och skolungdom går gratis). Anmälan skall göras till linda@gfa.se

30 september kl. 7.00 – 8.30
28 oktober kl. 7.00 – 8.30
25 november kl. 7.00 – 8.30

Kurs: Livsmedelshygien Fisk & Skaldjur

14 november kl. 8.00-14.00
Kursen i livsmedelshygien innefattar hantering av livsmedel med inriktning på fisk och skaldjur. Vi går igenom grundförutsättningarna för livsmedelshantering. Märkningsregler och spårbarhet samt hur du upprättar en egenkontroll.
Kontakta för anmälan och frågor: maila till linda@gfa.se eller ring 0702-826976